|
Тема |
Re: Как запазвате? [re: Sapiens] |
|
Автор |
bobiO8 (новак) |
|
Публикувано | 20.03.10 22:52 |
|
|
Надявам се под добре изсушена пастърма, да не е такава, която ако ударим някого по главата да се получава цицина. [ namigam] В годната за консумиране, изсушена пастърма винаги има остатъчна влага и затова е по мека. Когато стане много твърда, просто я нарязвам на парчета и слагам при варенето на леща, боб или зеленчукови яхнии.
Споделям личен опит,всяка година правя суджуци и пастърми.
Обикновено производителите на фабрична пастърма дават следните срокове за съхранение.
Температура на съхранение: от 0° до 5° С
Трайност: 90 дни
Да станеш човек е изкуствоРедактирано от bobiO8 на 20.03.10 23:05.
|
| |
|
|
|