|
Тема |
Re: Любими ястия [re: Фиш] |
|
Автор |
ECLlPSE () |
|
Публикувано | 18.03.10 12:25 |
|
|
Да, консервата се вари/задушава в тенджерата в продължение на 1ч,30м, след като чуеш, че е почнало да ври. Гледай после да е достатъчно охладено, преди да правиш опити да го отваряш, защото самият крем почва да се подава от консервата и може да те опари сериозно...
В Италия, честно казано, не съм го пробвала. Само под формата на сладолед, но няма нищо общо. По произход Дулчето де лече е испанско. Там си го правят като варят мляко с мноого захар в някакви определени пропорции и за строго определено време, като пада едно бъркане....Техниката наподобява приготвянето на сладко.
Free your mind and the rest will follow.
|
| |
|
|
|