|
Тема |
Re: Любими ястия [re: Luchezara] |
|
Автор |
Kaлoмaин (горгона Медуза) |
|
Публикувано | 11.03.10 20:36 |
|
|
А, това е направо бабешка работа - запича се брашно на тиган - по една лъжица на порция. Пече се докато замирише на орехи. После му се добавя студена вода - по чаша на порция - и се бърка да не стане на бучки. Изчаква се да заври и се добавя доста сирене - поне ние го обичаме с повечко. Или нарязани домати от туршия. Но тогава е добре да се добави и черен пипер и малко червен.
Ама това наистина са много стари манджи - честно, обичам ги защото ги знам от детството си, и ги свързвам с определени хора. Не знам, дали биха ми харесали, ако не бях пристрастна.
|
| |
|
|
|