|
|
| Тема |
Re: Обезкостяване на цяло пилешко бутче до пържола [re: AGLER] |
|
| Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
| Публикувано | 19.02.10 16:04 |
|
|
|
...А и работата на майстор-готвача не е да бели картофи и да
обезкостява месо.
Несъмнено си прав, но ако нямаш чираци около себе си, просто няма как да не бъдеш и за чирак, и за калфа, и за майстор-готвач, че и за "мозък на цялата операция"...
Честно казано предпочитам месото да ми е обезкостено, транжирано и почистено от жили. Винаги бих намерил по приятно занимание за "ръцете си" ако има кой да свърши това.
Колкото до това, тук не си прав напълно.
Аз просто нямам доверие на друг човек да върши тези достатъчно отговорни операции, защото ако не са извършени перфектно, могат спокойно да компрометират и най-добрата идея...
Освен това, аз съм такъв маниак, че обичам всичко, свързано с готвенето, включително и почистването на продуктите, както и миенето на посудата буквално след всяка операция и след завършването на готвенето след мене не остават никакви мръсни и неизмити съдове.
"Ако искаш любов, вземи си куче..."Редактирано от Sapiens на 19.02.10 16:26.
| |
| |
|
|
|