|
Тема |
Re: Дъски за рязане? [re: _maycal] |
|
Автор |
diana_b (непознат
) |
|
Публикувано | 10.02.10 16:05 |
|
|
Ако можеш да понесеш стъклена дъска за рязане, купувала съм от Крео. Те са от някакво стъкло обработено по специален начин, така че издържат и на висока температура и могат да се използват като подложка за горещи съдове, а и принтовете им са весели - зелени подправки, цитрусови плодове...създават настроение в кухнята. Имам такава, купих я уж от съображения за хигиеничност, но лично на мен ми е трудно да работя с нея, продуктите се пързалят върху нея и се страхувам да не остана без някой пръст, освен това ножовете бързо се изхабяват, а и не на последно място от тях се вдига страшна олелия от тракането на ножа....хе, хе, аз си ползвам добрите стари дървени дъски, мия след всяко ползване, нямат гореизброените недостатъци, . Моите са на Fackelmann, суркам ги от 5 години и не са мръднали, а също са от слепени парчета, мисля че са букови, доволна съм от тях...
|
| |
|
|
|