|
Тема |
Re: Панировки - принцип и видове [re: Sapiens] |
|
Автор |
diana_b (непознат
) |
|
Публикувано | 24.01.10 15:01 |
|
|
Ехааа, не се бях сетила за панирани подправки! По принцип темпура си правя от тиквички, лук, зелена чушка, скариди, миди, риба...но следващия път ще добавя и клончета магданоз и копър! Мисля че много добре ще се съчетаят вкусовете! А що се отнася до пържен босилек - правила съм към някави тайландски рецепти и става доста ефектен, че и вкусен! Само трябва да не прегори, че много са фини листата, и се изпържват за части от секундата! слагам ги върху решетъчната лъжица, потапям в маслената баня и почти веднага вадя, за да не покафенеят, или недай боже, да почернеят!
|
| |
|
|
|