|
Тема |
Re: Време за приготвяне [re: ha!] |
|
Автор |
diana_b (непознат
) |
|
Публикувано | 21.01.10 14:39 |
|
|
Ехаа, супер Ха!
И аз съм така, винаги приятелите се чудят как толкова на пръв поглед пипкава работа, като приготвянето на китайска храна става толкова бързо! С подходящо организиране на готвенето, щото метнеш ли зеленчука и месото в уока, вече няма накъде, високата температура изисква бързо действие за да вечеряме въглени! Когато каня приятели "на китайско" обикновено си отделям половин час за нарязване на зеленчука, нарязване и мариноване на месото, накисване са спагетите. След като съм ги подготвила, започвам същинското готвене, и за 4-5 блюда не ми отнема повече от половин час. При това готвя пред гостите докато си пийваме и бъбрим сладко и се получава адски готино, защото те хем присъстват на самото готвене, хем аз не съм на загуба забутана сама в кухнята, хем после сядаме заедно над още горещата храна...Така като гледам китайската храна и балканската скара, която също пека пред гостите и по време на гостуването е най-удобно за засищане на много гладници с голям апетит...
|
| |
|
|
|