|
Тема |
Re: Пресечен шоколад [re: BиK] |
|
Автор |
ha! (дрисльо) |
|
Публикувано | 06.01.10 12:27 |
|
|
"Скаличка" се прави от обрезки. Затова имат различен състав, вариращ според. Обикновено за обединяващ елемент се прибавя шоколад и есенция. Ром е подхощящо .
Това което ти си правил, повече прилича на "лекарството на Карлсон".
Не виждам смисъл от главоболията със жълтъка. Млени ядки, вафли, шоколад - не топен, а на малки парченца/настърган, бисквити, пандишпан, кокосови стърготини...За свързващо краве масло, маргарин, ром, мляко. Премесено, оформено, топнато в шоколадов кувертюр...
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващРедактирано от ha! на 06.01.10 12:32.
|
| |
|
|
|