Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:33 12.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Пресечен шоколад [re: BиK]
Автор Иpeтo (ентусиаст)
Публикувано05.01.10 14:09  



А каква беше температурата на млякото, която добави? Ако е било от хладилника ефектът ще е такъв, какъвто го описваш.

[URL=http://puzkarapuz.ru/][IMG]http://lines.puzkarapuz.ru/children/m334296.gif[/img][/URL]


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Пресечен шоколад BиK   05.01.10 08:36
. * Re: Пресечен шоколад ha!   05.01.10 11:51
. * Re: Пресечен шоколад Иpeтo   05.01.10 14:09
. * Re: Пресечен шоколад BиK   05.01.10 16:30
. * Re: Пресечен шоколад ha!   05.01.10 18:20
. * Re: Пресечен шоколад BиK   06.01.10 07:18
. * Re: Пресечен шоколад bobiO8   05.01.10 18:26
. * Re: Пресечен шоколад papyy   06.01.10 09:32
. * Re: Пресечен шоколад BиK   06.01.10 11:34
. * Re: Пресечен шоколад ha!   06.01.10 12:27
. * Re: Скалички bobiO8   06.01.10 15:15
. * Re: Пресечен шоколад NikiFin   07.01.10 13:49
. * Re: Пресечен шоколад ha!   07.01.10 14:01
. * Re: Пресечен шоколад NikiFin   08.01.10 11:43
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.