|
Тема |
Re: Английска закуска [re: Пaньo Дoнeв] |
|
Автор |
avg (член) |
|
Публикувано | 10.12.09 11:44 |
|
|
не споменах филето само защото мислех,че всеки сам ще се досети.Другите две изобщо не са познати заради начина на рязане на трупа-нещо което и двамата много добре знаете.Дадох ги като пример единствено по тази причина.Все още не мога да реша дали харесвам говеждото филе или го ям заради горчицата,а свинско тук почти не ям защото ми мирише-не мисля ,че скопяват прасетата за угояване.
Та говореше се за английската закуска която шотландците наричат-шотландска,ирландците -ирландска,а в някои части на Америка я ядат с кленов сироп.Вярно,че е много калорична ,но също така им спестява много време от деня защото след това ядат вечерта в къщи.Обаче също така сервират и haddock with poach egg- това е вид треска не знам как да я преведа- със забулено варено яйце и тост.Ако си в -хотел малък или голям,няма значение- сервират всичко и акглийска и континентална закуска-изборът е голям.
|
| |
|
|
|