|
Тема |
Re: Дайте идеи за тиквена торта [re: ПOЛУидиoтчeтo] |
|
Автор |
AGLER () |
|
Публикувано | 29.10.09 09:45 |
|
|
Ще трябва за крема да задуша по-дълго тиквата, че така става доста водно и си е като крем, не става баш за торта.
Както писах преди, баба ми задушаваше тиквата с меда много дълго, докато меда започне да се карамелизира, това означава, че вода не е останала.
Това си го спомням много добре, защото винаги когато тя правеше този крем с братовчед ми се въртяхме около нея за да си гепиме парченца карамелизирана тиква с мед.
Освен това, някои тикви са по воднисти, други по сухи.
Зависи и на каква тиква си попаднала, ако е водниста ще трябва по дълго време да се задушава.
|
| |
|
|
|