|
Тема |
Re: Солена палачинкова торта [re: Sapiens] |
|
Автор |
MaмaMъpмopaнa (Разкошна) |
|
Публикувано | 16.10.09 11:24 |
|
|
Виж сега, тате винаги е твърдял, че който веднъж види как се прави някой хранителен продукт /тук говорим за млечна, месна, хлебна и всякаква подобна промишленост/ може да се отврати и да не пипне повече такова. Просто щото положението у нас е майка плаче и още дълго ще си остане такова.
Но в същото време винаги ми е обяснявам подробно и разбираемо такива неща, та да не се притеснявам, че в сиренето има свинска мас, че прясното мляко в кутията трае 6 месеца, щото има консерванти и други митове и слухове. Ако не друго, поне не се притеснявам, че младежа ще излочи литър мляко на ден Опитвала съм се да го обяснявам това за UHT млякото на приятелки - не хващат вяра. Ма това, че инфото ми е от първа ръка човек който е видял с очите си и монтирал с ръцете си съответната инсталация, няма значение. По-важно е какво говорят бабите на опашката.
От друга страна е разбираемо, хората са лъгани толкова много за това какво им се сервира в чинията, че са готови да вярват вече на всичко, просто щото всякакви невероятни дивотии се оказват факт. И е тъжно, че не може действително да се разчита на коректността на едни производители, името вече едва ли е гаранция за качество.
Hello, is it me you're looking for?
|
| |
|
|
|