| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: Кои подправки [re: Asen38] | 
                 |  
| Автор | 
CУ () | 
 |  
| Публикувано | 05.10.09 22:48 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Ким ли се казват едни продълговати, чернички такива, дето ги има по пълнозърнестите хлябове? Или е кардамом? Не знам, но това като го сдъвча и направо...
 
 Другото, което винаги ме е вцепенявало е индришето. Нямам идея защо хората го използват. По един поразителен начин успява да убие всички аромати около себе си и да направи компотите абсолютно еднакви на вкус, независимо от какъв плод са. Според мен на феновете на индришето ще им е много по-лесно да си затварят компоти само с индрише, вода и захар, няма нужда да хабят ягодите, кайсиите и т.н. ...
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |