|
Тема |
Re: Кои подправки [re: Luchezara] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 04.10.09 17:42 |
|
|
Права си, например, кимионът също е невероятно мезе за червено вино, просто поръсен на семенца върху филийка ръжен хляб, опитай...
Не с всяка подправка може да се прекалява (а и не трябва...).
Например, веднъж от чиста лакомия (изобщо не ми е за пръв път, де...) взех, че нарязах почти цяла връзка копър на голяма купа таратор. Много ароматно, много вкусно, но след известно време ми се догади и..., да не обяснявам.
Във всичко трябва да се търси мярката, оптимума, но този оптимум при различните хора също е различен, но основното правило "Прекаленият светец и Богу не е драг" винаги е валидно...
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят и хаоса..."
|
| |
|
|
|