|
Тема |
Re: Козунак в Пекарна за хляб. [re: Sapiens] |
|
Автор |
Alys () |
|
Публикувано | 28.09.09 21:40 |
|
|
Сапиенс, радвам се, че се забавляваш. Ще ти помогна още малко.
За мене единствения правилен начин за готвене на боб е в тенджера под налягане, бавно и слабо загряване, продължително варене на ниска температура - на степен 1 на котлон.
Сега ми кажи, че всички твои съвети са коректни. Моята печка изобщо не е като твоята, тенджерата ми под налягане също сигурно е различна.
Следва печенето на картофи. Изобщо не си споменал какво количество картофи в каква по мощност МВ печеш за указаните минути в съответната тема.
Даваш съвет за ронливост на козунак - причината била сухото мляко. Ронливостта се дължи в най-голяма степен на брашното. В нета можеш да си потърсиш информация. След забележката ти поправих грешката си, но тебе не те интересува темата, а следиш дали ще излезеш победител в словесната битка. Във форумите търся да науча нещо, не целя да блесна с много знания (успокой се, няма да те засенча).
Та както казаш, стана "Присмяла се хърба на щърба" или нещо в този дух.
И ако ти е забавно, можеш да продължиш. На мене не ми е интересно. Знаеш много неща, но нямаш дарбата да ги обясниш с мялко думи, точно, подредено и ясно за начинаещи кулинари.
Лека вечер!
|
| |
|
|
|