|
Тема |
не е лощо [re: chavdar4e] |
|
Автор |
avg (минаващ) |
|
Публикувано | 18.08.09 23:51 |
|
|
да опиташ,може да останеш изненадана от себе си-приятно разбира се.Аз също не обичах не добре изпечени меса,обаче преди няколко години открих, че предпочитам medium to well done за говеждо,розово за агнешко и също така много обичам carpaccio-телешко ,говеждо и тюна.Месо ям много рядко,не съм вегетарианка ,но не си падам много. обичам като Митре сухи и тънко нарязани меса. Говеждо ям заради френската горчица-този вид горчица не върви с нищо друго,агнешкото ми харесва 3 до 4 пъти в годината и обичам много патешки гърди-също розово приготвени.та когато за първи път ядох карпачио останах много изненадана от себе си ,защото ми хареса много.Любимите ми меса са морските.Люто не обичам да ям,но мога и се учудих,че ми хареса вкусът на тъмен шоколад с чили.та за това опитай не знаеш какво ще последва,а приятните изненади
винаги са добре дошли
'My tastes are simple-I'm always satisfied with the best!'
Oscar Wild
|
| |
|
|
|