|
Тема |
Re: Чесън и ползата от чесъна :) [re: Oberonbg] |
|
Автор |
Sapiens (The Pope's Boss) |
|
Публикувано | 08.08.09 20:32 |
|
|
Нека да е 10 сек...
След десетата секунда, чесънът започва да добива твърде тежък и неприятен аромат.
Аз съм принципен противник на пърженето на чесън.
Единственият начин да се прояви уникалният аромат на чесъна е, да се консумира суров.
Аз също ползвам в готвене чесън, но приемам факта, че се търси само нюанс, нищожна част от аромата му.
А тежката миризма на зехтин, съсипан чрез пържене на чесън в него, могат да си позволят основно италианските селяни, при това в по-просташката част на ботуша (да не конкретизирам кои са тези части...).
"Неназованите неща не променят смисъла си"
|
| |
|
|
|