|
Тема |
Как приготвяте/готвите/ядете охлювите? *DELETED* |
|
Автор |
Mitre (шоп [О.З.]) |
|
Публикувано | 27.06.09 19:01 |
|
|
Тези без черупките де. Щото от 30тина години имам едни клещи за ескарго (свити от пош ресторант) и понЕкога ги ползвам, кат' имам причина и "урожай" та за тези с черупките нЕмам проблеми.
Питам защото от седмица в двора ми (и в стаите, гадинките са прошмукливи ) имам нашествие от безхралупени охлюви. Опитах десетина от тях (поизмити, осолени, 'фърлени в кипяща вода и поляти с лимон) ама...не е т'ва.
Идеи?
П.С. Модераторите да мЪ трият ако нарушавам нЕкои правила за защита на беззащитни гадинки.
П.П.С. Нали съм от неконвенционалните, ей с'я пускам тема за дивотии в клЬопането...въздържана.
Редактирано от Mitre на 27.06.09 19:48.
|
| |
|
|
|