|
Тема |
Re: За някои особености на чугунените тигани [re: Mишo Шaмapa] |
|
Автор |
diana_b (непознат
) |
|
Публикувано | 27.03.09 12:56 |
|
|
Ами тигана е Le Creuset, кръгъл оребрен - Round Skillet Grill, даже съм направила и снимка на състоянието му в момента, но, уви, не знам как да я прикрепя към мнението си, може би ако видите, ще прецените по добре..иначе спазвам указанията за използване и почистване - не използвам по-висока степен от 7 при нагряване /котлона има от 1 до 9/ и го почиствам с топла вода и течен почистващ препарат...
и малко не в темата, но за тези които се интересуват, все пак това е форум за готварски рецепти, на сайта на Le Creuset за всяко изделие има посочени подходящи рецепти, аз съм изпробвала и горещо препоръчвам "Пиле с пресен кориандър и лимон" и "Печени на грил зеленчуци със средиземноморски подправки". Оказаха се страхотни - лесни за изпълнение, семпли и мнооого вкусни!
|
| |
|
|
|