|
|
| Тема |
Re: Козуначени бухти [re: Mим] |
|
| Автор |
nelka () |
|
| Публикувано | 04.02.09 20:41 |
|
|
|
Мим, не е трудно да си добър и положителен когато ти се отвръща със същото. Голяма благодарност за добрите ти думи и за хубавото настроение, което поддържаш.
Верно, че някога престанах да пиша тук- по ред причини. Не всякога е лесно общуването из форумите. Понякога дори се случва да мислим едно и също и въпреки това да не успеем да се разберем...разни хОра, сигурно е нормално да е така.
А в темата ти се влкючих...че знам ли...виждам у теб един хубав оптимизъм и особено след като обичната ми Стефани също се появи, съпротивителните ми сили до една развяха бялото знаме.
Това бяха приказките извън темата.
Ето и отоговорите на въпросите ти:
Ползвам суха мая, все не мога да се оправя с другата. Купувам и я забравям, минава и датата на годност, изобщо...
От сухата ползвам по правило по_ малко от едно цяло пакетче.
Върху кутийката пише, че съдържанието (на едно пакетче) е пригодено за замесваща течност от 400- 600 мл.
За сладки теста обаче е много хубава специалната мая, модифицирана именно за сладко тесто. Силна и ефективна, не знам дали има такава разновидност при теб?
Кокосова маса: да, за стърготини става дума. Така и не съм пазарувала подобно нещо в БГ и не знам какво пише на опаковката, та го преведох криво_ ляво според тукашната.
А яйцето не се разбива (думичката всъщност е "разбърква") повече от това, което е необходимо за да се смеси белтъкът с жълтъка.
Ами...остава само да пожелая успех.
| |
| |
|
|
|