| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: Козуначени бухти [re: Mим] | 
                 |  
| Автор | 
nelka () | 
 |  
| Публикувано | 04.02.09 20:41 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Мим, не е трудно да си добър и положителен когато ти се отвръща със същото. Голяма благодарност за добрите ти думи и за хубавото настроение, което поддържаш.
 
 Верно, че някога престанах да пиша тук- по ред причини. Не всякога е лесно общуването из форумите. Понякога дори се случва да мислим едно и също и въпреки това да не успеем да се разберем...разни хОра, сигурно е нормално да е така.
 
 А в темата ти се влкючих...че знам ли...виждам у теб един хубав оптимизъм и особено след като обичната ми Стефани също се появи, съпротивителните ми сили до една развяха бялото знаме.
 
 Това бяха приказките извън темата.
 Ето и отоговорите на въпросите ти:
 Ползвам суха мая, все не мога да се оправя с другата. Купувам и я забравям, минава и датата на годност, изобщо...
 
 От сухата ползвам по правило по_ малко от едно цяло пакетче.
 Върху кутийката пише, че съдържанието (на едно пакетче) е пригодено за замесваща течност от 400- 600 мл. 
 За сладки теста обаче е много хубава специалната мая, модифицирана  именно за сладко тесто. Силна и ефективна, не знам дали има такава разновидност при теб?
 
 Кокосова маса: да, за стърготини става дума. Така и не съм пазарувала подобно нещо в БГ и не знам какво пише на опаковката, та го преведох криво_ ляво според тукашната.
 
 А яйцето не се разбива (думичката всъщност е "разбърква") повече от това, което е необходимо за да се смеси белтъкът с жълтъка.
 
 Ами...остава само да пожелая успех. 
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |