|
Тема |
Какво ядем/пием. |
|
Автор |
Дekcтъp (батко-психопат) |
|
Публикувано | 04.02.09 09:09 |
|
|
Необходимо уточнение: аз съм болен сиреноядец. Не, не си падам по изтънчени снобарски простотийки с италиански или френски произход. Харесвам си нашето сирене, ама да е от мляко.
Напоследък, много преди тая кампания с откриването на топлата вода, че в сиренето няма нищо истинско, рязко намалих и почти спрях консумацията на тоя продукт по простата причина, че това, което се продава, просто няма нищо общо с истинското сирене, Твърдите и докарани на вид калъпи приличат на ония кубове палмово масло за фритюрници, които се продават тук-там. За колбасите няма какво да говорим,
Тая тема няма някаква "цел" освен чисто информативна: Средностатистическия скот може да полу-осъзнава, че купувайки вино в пластмасова бутилка от два лева двата литра или кренвирши за 3 лв не консумира нещо истинско, но е хубаво колебаещите се да са наясно. Нещата няма да се променят по простата причина, че не "не всеки" а "много малко" могат да си купуват редовно салам по 10 и сирене по 9 лв. В тоя смисъл всички ще се повъртим, ще се повъртим и ще си седнем на задниците, колкото и да е тъжно това.
Комай единствените не-ментета, които консумираме, са водата и въздухът(с известни уговорки)
|
| |
|
|
|