|
|
| Тема |
Не знам [re: Asen38] |
|
| Автор |
Mим (отчаяна съпруга) |
|
| Публикувано | 21.01.09 00:28 |
|
|
|
дали ще се получат калоферски милинки, ако тестото и плънката се направят солени. Не знам изобщо има ли такова нещо като калоферски милинки и какво представляват, но мога да почерпя информация от извора.
На мен отдавна ми мина идеята за солен вариант и мисля да пробвам, само че вероятно ще е с кашкавал.
Между другото пробвах бухтите и с плънка от локум. Не се разпукаха като миналия път с конфитюра и изглеждаха доста по-добре на външен вид. Нещо повече - локумът не се беше разтекъл в тестото, стоеше си на калъпче, както го бях сложила... И това ми се видя малко странно - очаквах да се е размазал приятно из вътрешността на бухтичките... А локумът беше пресен и мекичък, не беше някой стар и изсъхнал...
Ако видиш човек без усмивка, подари му своята!
| |
| |
|
|
|