| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Не знам [re: Asen38] | 
                 |  
| Автор | 
Mим (отчаяна съпруга) | 
 |  
| Публикувано | 21.01.09 00:28 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				дали ще се получат калоферски милинки, ако тестото и плънката се направят солени. Не знам изобщо има ли такова нещо като калоферски милинки и какво представляват, но мога да почерпя информация от извора. 
 На мен отдавна ми мина идеята за солен вариант и мисля да пробвам, само че вероятно ще е с кашкавал.
 
 Между другото пробвах бухтите и с плънка от локум. Не се разпукаха като миналия път с конфитюра и изглеждаха доста по-добре на външен вид. Нещо повече - локумът не се беше разтекъл в тестото, стоеше си на калъпче, както го бях сложила... И това ми се видя малко странно - очаквах да се е размазал приятно из вътрешността на бухтичките... А локумът беше пресен и мекичък, не беше някой стар и изсъхнал...
  Ако видиш човек без усмивка, подари му своята! 
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |