|
Тема |
Сиренка [re: cveteto99] |
|
Автор |
ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе) |
|
Публикувано | 12.01.09 08:31 |
|
|
Месиш тесто като за питка и го разделяш на пет части, които разточваш на кори, колкото да се поберат в голяма тава. Корите (то не са точно кори, а по-скоро платки, че са по-дебели) мажеш с масло и между тях мажеш с разбити яйца, в които си натрошила сирене. Ако питаш колко- не знам. Краищата се прищипват, за да не се отделят при печенето. Бухаш във фурната, печеш, ядеш.
А, виждам, че Мирър вече е дала подобна рецепта, та затова още една. Задушаваш 5-6 глави лук, нарязан на дребно с 1-2 картофа, също на миниатюрни кубчета, прибавяш червен пипер и чубрица на вкус и това ти е плънката. Е, тази плънка я слагаш на тестото по начина, описан в рецептата на Мирър.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 12.01.09 08:35.
|
| |
|
|
|