|
Тема |
Re: За варения БАБЕК [re: keb] |
|
Автор |
Asen38 (минаващ) |
|
Публикувано | 09.12.08 04:59 |
|
|
Е хубаво че се обади, почти бях вече в процес на разочарование.
Сега те и разбирам. Ти смяташ сигурно за пачата /тоба/. Аз си я варя през зимата и я оставям да се желира. Много си е вкусна.
А 30 лв не е цена, въпреки че ако искаш нещо хубаво и качествено , то се плаща. Хубави шунки и сушени меса могат да струват дори и повече от 35 €.
Мерси за съвета.
Описанието ти на класическия начин ми хареса. Аз предпочитам него /с малки изменения, като нямам стърготините, климатици и пр./, него познавам от средногорските села и горе долу го скалъпявам. Снабдявам се с най качествено месо - това е най важното! Понеже не винаги имам фуски понякога го тъпча в дебелите черва, какво да ти пиша - за 2 месеца е изсъхнал и за бързо "изчезва". Доста от сухите ми фуските , поради дъгото стоене по шкафовете се развалиха т.е. получиха дупки.
Бъди здрав!
|
| |
|
|
|