|
Тема |
Re: Благодаря ти [re: Mим] |
|
Автор |
engel2 (непознат
) |
|
Публикувано | 06.12.08 12:56 |
|
|
Драга mim, Веднага ти изпратих рецептата и дано да не е вече късно щом месото е вече в солта. Но не е страшно по добре така от колкото да се развали. Опитай парчетата да са приблизително еднакви.
На мен чимена го бяха купили /вече нямам кой/ в Пловдив. А от твоя чимен си нямам и понятие.
Както ти бях писал, това са малки цилофанови пакетчета по десетина гр /мисля си/.
От къде пройзлиза името "кайзер пастърма и кайзероване"?
Ако видиш човек без усмивка, подари му своята! Но има опастност аз пък да остана без усмивка ако му дам моята - не давам, моя си е тя
Ciao
|
| |
|
|
|