| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: трушия [re: martyr] | 
                 |  
| Автор | 
irinaf (непознат
) | 
 |  
| Публикувано | 27.09.08 00:36 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				Морковите по добре да са в стъклени буркани,  но не пречи и в бидонче. Има правоъгълни , от сирене ,знаеш че можеш да съхраняваш в тях храни.  Днес правих трушия смесена от карфиол ,моркови , камби .Нарязани  продукти + чесън, чер пипер, целина, подреждаш в съд , заливаш с вода, след което я изливаш ,за да примериш ,колко е водата.  Половина от водата оставяш и добавяш същото количество оцет. На 1 л вода + 1 л оцет, захар 1 суп л ,1/3 чаена чаша сол.  При мене излязло 2 литра вода ,ну и изчисляваш.  Заваряваш саламура ,като изстине я заливаш, ако широко гърло, чинийка и отгоре нещо тежко. Царската трушия също е много хубава. martyr много интересна рецепта , ще пробвам .
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |