Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:14 23.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Ориз на фурна [re: vyprosche]
Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано08.09.08 01:03  



Туй за кисненето във вода го прочетох в друг форум, за да намалеело нишестето и да не слепвали зърната. Даже пишеше да се добави малко захар и лимонов сок, но все пак не рискувах с това.
Абе пак се опече, ама стана по-бързо, тъй като го сварих на котлона преди това.
И аз преди правех така ориза, както ти си го описала, но ми се слепваше. Някъде съм бъркала явно. Например не го слагах в загрята фурна и не я намалявах след като заври. През цялото време печах на 200 г.

България - няма невъзможни неща!


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Ориз на фурна femina   07.09.08 12:09
. * Re: Ориз на фурна flida   07.09.08 15:51
. * Re: Ориз на фурна femina   07.09.08 16:20
. * Re: Ориз на фурна flida   07.09.08 16:51
. * Re: Ориз на фурна vyprosche   07.09.08 19:25
. * Re: Ориз на фурна femina   07.09.08 22:27
. * Re: Ориз на фурна flida   07.09.08 23:25
. * Re: Ориз на фурна femina   08.09.08 01:07
. * Re: Ориз на фурна vyprosche   08.09.08 00:38
. * Re: Ориз на фурна femina   08.09.08 01:03
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.