|
Тема |
Re: Де го чукаш.... [re: bravoGogo] |
|
Автор |
Sapiens (master Merlin) |
|
Публикувано | 30.06.08 16:43 |
|
|
"Навремето" може.
Баба ми също готвеше и със свинска мас.
Абе, малко тежичко ставаше, особено овнешко яхния с пържени патладжани и пържени чушки, ама...
Обаче от тогава "минаха години, без да те забравя аз..." и сега свинската мас отдавна замина по пътя на фритюрника.
Което те съветвам да сториш и ти.
А, иначе, от чисто гастрономска гледна точка - няма на света по-вкусни пържени картофи от пържените в свинска мас, просто не е възможно да има...
"Вселената е пълна с изненади, а разумът е най-голямата от тях..."
|
| |
|
|
|