|
Тема |
Re: Как готвите риба [re: Kosmetiks] |
|
Автор |
ket1234 (много добър чов) |
|
Публикувано | 09.06.08 20:30 |
|
|
Да бе, наистина млякото не е трябвало да се пресече. Но това може да стане и със сметаната.
На мен ми се е случвало със свински пържоли, сметана и пушено сирене във фурната - в йенска тенджера.
Вероятно това е от супер качеството на сиренето, сметаната /ако е заквасена/ и прясното мляко. Това е манджа, която и най-начинаещия готвач да си , става без проблем. А ма на, случи ми се! Мога да кажа /без да се хваля/, че съм доста добър кулинар и с много стаж вече.
Така, че не се шокирай!
А колкото до рибите - най-голям избор има в Хит.
Много добри риби и на доста добра цена.
|
| |
|
|
|