Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:15 17.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Е да си призная [re: *Mими*]
Автор *Mими* (Рак)
Публикувано01.05.08 14:34  



Аз също го пържа до прозрачно бял(когато имам време),но един ден си викам"може би малко го пържа,я още малко....още малко"и накрая той започна да покафенява.Хвърлих го

Ще пробвам новата технология на Sapiens,както и други които намерих докато търся отговор на въпроса си.Благодаря!



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Срам не срам ама ще питам *Mими*   30.04.08 22:34
. * Re: Срам не срам ама ще питам zver4o   30.04.08 22:37
. * Re: Срам не срам ама ще питам Sapiens   01.05.08 00:28
. * Е да си призная *Mими*   01.05.08 14:34
. * Ако го обработваш топлинно преди готвене: martyr   02.05.08 08:51
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.