| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   [offtopic] Специално за яйца [re: Sandino] | 
                 |  
| Автор | 
martyr (мчк) | 
 |  
| Публикувано | 26.04.08 09:04 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				правя една прилична закуска от тях без да се разлеят в тигана:
 
 Разбивам 1 яйце,
 Изтърбушвам мекото на филийки хляб,
 топвам "гевречето" от филийката в разбито яйце,
 хвърлям я на тигана леко да "цвърне",
 пльоквам яйцето в средата.
 Повтарям, докато ми е сладко.
 
 Подправка на вкус.
 
 Иначе може да ползваш  от формичката за блатове и кексове, която се продава в по-марковите магазини. Дъното се маха и остава само пръстена. Виждал съм подобна в малкият ЦУМ.
 
 Редактирано от martyr на 26.04.08 09:05. 
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |