|
Тема |
[offtopic] Специално за яйца [re: Sandino] |
|
Автор |
martyr (мчк) |
|
Публикувано | 26.04.08 09:04 |
|
|
правя една прилична закуска от тях без да се разлеят в тигана:
Разбивам 1 яйце,
Изтърбушвам мекото на филийки хляб,
топвам "гевречето" от филийката в разбито яйце,
хвърлям я на тигана леко да "цвърне",
пльоквам яйцето в средата.
Повтарям, докато ми е сладко.
Подправка на вкус.
Иначе може да ползваш от формичката за блатове и кексове, която се продава в по-марковите магазини. Дъното се маха и остава само пръстена. Виждал съм подобна в малкият ЦУМ.
Редактирано от martyr на 26.04.08 09:05.
|
| |
|
|
|