|
Тема |
Re: Тъпичък въпрос за туршии [re: Жaнa] |
|
Автор |
Mitreshopa (nasty) |
|
Публикувано | 19.04.08 15:03 |
|
|
Моля извинение! ЗАбравих въпроса - какво точно правят/подобряват стрития аспирин и захарта. А може ли без тях? И оцета - той ускорява ли процеса, добавя вкусови качества или...?
Жана, аз съм от мъжки род и това по дефолт ме прави доста по тъп от средната българка в областта на домашната кулинарията. Освен това от дълги години живея извън България без връзка с други българи/ки и просто нямам кой да питам освен тук в нета. И последно - може би българския ми (стила на писане) е малко странен но в никакъв случай не се стремя да правя някой тук тъп. Моля модераторките и някои от по старите клубарки да потвърдят това.
Слагам го като недоразумение и по оптимистически очаквам отговори. А, и някоя проверена и по простичка рецепта за такава туршия (карфиол и може би морковчета на рязанки (рязанки?)).
PANEM ET CIRCENSES
|
| |
|
|
|