|
Тема |
Re: хлебопекарна [re: Asss] |
|
Автор |
3вeнeвия (наивник) |
|
Публикувано | 18.04.08 12:24 |
|
|
И най-йофтината и най скъпата...
Бъркат тесто, престоява на топло за набухване и пече.
(Уви - не го вади, не го реже, не го поднася с усмивка)
Има с две витла ( два пъти повече за губене, че е е дребен чарк) но пък самуна се пече хоризонтално. Естетиката е по-'арна.
Ние експлоатираме някъв "КенууД"( вертикален) - върши работа, но аз лично имам "забележка" към производителя - разстоянието между капака (на цялата инсталация) и горния ръб на съда за печене е прекалено малко, и при набухването ( втасването на финала) залепва тестото за капака - не е болка за умиране, ама после разглобявай, ръчкай, чисти... Пък се губи и коричката на препеченото, което не е било в досег до съда.
Понеже, таковата - аз лично смятам, че допуснах грешка при покупката на вертикална "хлебарка". Ама кат се обърне колата...
ПУлезна вещ!
по десетобалната ~7 (ако е в неделя в центъра и работещи магазини 1-2, и, представете си в нито един от двата няма ЛяП!)
Успех
|
| |
|
|
|