|
Тема |
Чудесно! [re: SUCCUBUS] |
|
Автор | roroбpaвo (Нерегистриран) | |
Публикувано | 07.04.08 14:46 |
|
|
в кошничката слагаш ред парчета, после подправки (сол, 2-3 зрънца черен пипер, джоджен, червен пипер, морковчета, зелен лук, малко спанак...и т.н. все неща дето да си отиват с агънцето), после пак ред парчета, подправки, ред парчета подправки....а най отгоре слагаш кърпата или масло... мисля че 100гр ще стигнат.... пълниш вода но да не контактува с месото! Важно е! и като засвири, засичаш 30-40 мин... понеже не я знаем на колко и е настроен клапана.... предполагам че ще стане за толкова време..... ако не стане, я затваряш пак и продължаваш още половин час!
П.С. може и между редовете да слагаш масълце....
И тогава да видиш кво става!... Мамо мила!
Казва се сауш този начин....някъде му викат по хайдушки.....
Аиде па ще разправяш...тука още рано за агънца...ама след 2-3 седмици
|
| |
|
|
|