Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:12 24.06.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Хумус [re: SweetSorrow]
Автор Cлapтибapтфacт (магратеанец)
Публикувано25.01.08 11:53  



Да, киснах го около 20 часа, после го варих към 3 часа, люспите не паднаха сами, предполагам ако се пасира ще бъдат елиминирани, тоест смлени

. Както и да е - не бяха проблем.

Ако решиш да се пробваш - успех и помни, че е много важно да си в добро настроение, когато готвиш и да го правиш с любов, защото това се отразява на качеството на храната.



Не смотри на часы
Наше время еще не вышло
А в саду расцветают вишни
Утром влажные от росы

Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Шницели от нахут. xaджи Пoптoлeв   03.01.08 01:20
. * Re: Шницели от нахут. Cлapтибapтфacт   11.01.08 12:40
. * Re: Шницели от нахут. SweetSorrow   17.01.08 21:16
. * Re: Шницели от нахут. Cлapтибapтфacт   17.01.08 22:57
. * Re: Шницели от нахут. SweetSorrow   18.01.08 10:44
. * Re: Шницели от нахут. Cлapтибapтфacт   23.01.08 12:23
. * Re: Шницели от нахут. SweetSorrow   25.01.08 10:59
. * Хумус Cлapтибapтфacт   25.01.08 11:53
. * Re: Хумус SweetSorrow   25.01.08 11:59
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.