|
Тема |
Re: охлюви [re: dody_nik] |
|
Автор |
trimimi (the best) |
|
Публикувано | 01.11.07 01:18 |
|
|
Сигурно вече е много късно за моя отговор но да си кажа все пак - варят се в тенджера под налягане 1.30- 2.00 часа с подправките . Охлюва трябва да омекне - това е мускул иначе остава жилав . Моето предложение е следното - масло ама по възможност френско , счукан чесън на вкус , магданоз и сол на вкус . Прави се паста от маслото и подправките и със сварените охлюви се запържва на тиган за кратко да не прегори маслото . Най добре е след варенето да се напълни черупката с охлюва и маслото и след това за малко във фурната ама.... ако имаш и черупките . Това е оригинална рецепта за охлюви по френски . Бон апети ! Умирам за една дузина !!!!!!
О,неразумни...ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!
|
| |
|
|
|