Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:19 24.04.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Пастърма и сушен свински врат [re: cheque]
Автор zver4o ((недоук))
Публикувано16.10.07 23:52  



ЛЮбимата ни

. За подправките - ето тези ползвам аз при печене на свински меса: по 1 с.л. кимион, черен пипер, кориандър, мащерка, розмарин, лют пипер и чубрица – смлени едро. Това смесвам и прибирам. КАто ми трябва - вадя по 1 ч л от общата смес и слагам.

На български разбира само "черпиш"

Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Пастърма и сушен свински врат cheque   16.10.07 21:12
. * Re: Пастърма и сушен свински врат zver4o   16.10.07 23:52
. * Re: Пастърма и сушен свински врат Cин Mapмoт   18.10.07 14:04
. * Re: Пастърма и сушен свински врат Пoп Cтaвpи   18.10.07 07:48
. * Re: Пастърма и сушен свински врат cheque   18.10.07 10:07
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.