|
|
| Тема |
Re: Благодаря, обаче [re: Eвa] |
|
| Автор |
Stefanie (непозната) |
|
| Публикувано | 15.05.07 09:41 |
|
|
|
Аз го пека на 180-200 градуса с вентилатор. Първо го увивам с фолио, за да се задуши, после фолиото се маха, за да се запече и хване златиста коричка. В началото поръсвам месото със сол и чер пипер, ако имаш розмарин, също можеш да сложиш, а червения пипер го слагам накрая при запичането, за да не прегори. В тавата наливам вода и овкусявам с вегета. Можеш да сложиш едро нарязани картофи, моркови и обелени, но цели глави лук, които дават аромат на соса. Ако картофите не са много едри, можеш и да не ги режеш.
Докато месото е завито с фолио, няма нужда да се полива със сос. Като го отвиеш, можеш да го поливаш от време на време, за да не изсъхне. Готовността на месото проверяваш, като го боднеш с вилица в най-дебелата му част - трябва да е меко и вилицата да влиза с лекота.
| |
| |
Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Eвa
| 15.05.07 05:59 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| k
| 15.05.07 08:36 |
Re: Благодаря, обаче
| Eвa
| 15.05.07 09:14 |
Re: Благодаря, обаче
| Maя
| 15.05.07 09:30 |
Re: Благодаря, обаче
| Stefanie
| 15.05.07 09:41 |
Re
| Xpиcтoвa
| 15.05.07 12:27 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Rade6ki
| 15.05.07 23:36 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Maя
| 16.05.07 02:01 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Maя
| 15.05.07 09:28 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Eвa
| 15.05.07 09:31 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Maя
| 15.05.07 09:36 |
Re: Много благодаря,
| Eвa
| 15.05.07 09:48 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Maя
| 15.05.07 09:39 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Maя
| 15.05.07 09:43 |
Re: Помогнете, спешно е - агнешко бутче
| Eдин.Kиxoт
| 15.05.07 12:17 |
|
|
|
|