|
|
| Тема |
Re: опита на хората от Сърница [re: Гинec] |
|
| Автор | MaMи (Нерегистриран) | |
| Публикувано | 06.04.07 21:13 |
|
|
|
всички почти оставяте на благоволението на месарите главното.С моя скромен опит ще си позволя да ви предам майсторлъка на готвачите и обикн. хора от Родопите.Значи при тях за 1-ви път видях дебела 2пръста пържола от истинско теле.Бях убедена,че ще си остана с красивата гледка в чинията,но няма да мога да го ям.Престраших се,пробвах и ахнах.Толкова крехка понякога и св пържола не става.Та тънкостта е в лука.Пържолите стоят 2часа заринати в нарязан стар лук.тая година лука е скъпичък,но...за кеф и тежкарлък-заслужава.Повтарям,пържолите стоят 2ч заринати в лук.Много,много лук.
Да са ви сладки,ако се престращите да режете лук!
| |
| |
|
|
|