| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Приготвяне на сайра ??? | 
                 |  
| Автор | 
Чpeвoyroдниk (яде и пие) | 
 |  
| Публикувано | 06.12.06 16:33 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
					
				
			 
				Колеги, имам нужда от помощ. Купих от Метро замразена риба сайра. Купих я абсолютно импулсивно, защото съм изял много руски консерви "Сайра" през живота си и са наистина много вкусни. Да ама не съобразих, че не ми е известно тая риба за какво друго става освен за консерви . Разрових се в руските кулинарни сайтове, там е пълно с рецепти за сайра, но всичките са главно за салати с консерва "Сайра" или за ястия, но пак с консерва. 
 
 Та въпросът ми е:
 
 Има ли някой идея какъв тип готварска техника е подходящ за сайрата. Не държа на точни рецепти, а само идея за основния начин на приготвяне т.е. някой от следните:
 
 1. На скара
 2. Пържена
 3. На фурна, със зеленчуци
 4. На фурна и залята със сметана, майонеза и т.н.
 3. На пара
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |