Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:11 08.03.21 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Приготвяне на сайра ???
Автор Чpeвoyroдниk (яде и пие)
Публикувано06.12.06 16:33  



Колеги, имам нужда от помощ. Купих от Метро замразена риба сайра. Купих я абсолютно импулсивно, защото съм изял много руски консерви "Сайра" през живота си и са наистина много вкусни. Да ама не съобразих, че не ми е известно тая риба за какво друго става освен за консерви . Разрових се в руските кулинарни сайтове, там е пълно с рецепти за сайра, но всичките са главно за салати с консерва "Сайра" или за ястия, но пак с консерва.

Та въпросът ми е:

Има ли някой идея какъв тип готварска техника е подходящ за сайрата. Не държа на точни рецепти, а само идея за основния начин на приготвяне т.е. някой от следните:

1. На скара
2. Пържена
3. На фурна, със зеленчуци
4. На фурна и залята със сметана, майонеза и т.н.
3. На пара



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Приготвяне на сайра ??? Чpeвoyroдниk   06.12.06 16:33
. * Re: Приготвяне на сайра ??? morska~valna   06.12.06 18:02
. * Re: Приготвяне на сайра ??? ДжoДo   07.12.06 13:47
. * Re: Приготвяне на сайра ??? Wildberry   09.12.06 13:29
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.