Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:40 25.09.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Как се панира карфиол? [re: Taнцyвaщият c тиraни]
Автор Kitten (in love)
Публикувано06.11.06 16:54  



Аз го панирам така:
накъсвам карфиолът на розички и леко го бланширам в подсолена вода да омекне, най-много 5 мин. Ако е замразен карфиолът бланширането го пропускаш.
Панировката я правя на око: яйца, брашно, бира, сол и черен пипер (по желание може и къри) се разбъркват добре в една купа. Консистенцията трябва да е като на гъсто кисело мляко. Пускаш розичките карфиол вътре, овлаваш хубаво и пържиш в сгорещено олио до златисто.
Добър апетит





Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Как се панира карфиол? Taнцyвaщият c тиraни   06.11.06 14:28
. * Re: Как се панира карфиол? Kitten   06.11.06 16:54
. * Re: Как се панира карфиол? Jill   06.11.06 17:20
. * Re: Как се панира карфиол? дoб4e   13.11.06 16:09
. * Re: Как се панира карфиол? Taня   13.11.06 17:15
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.