Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 19.04.24 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: киселец и лапад / фризер [re: Karinka]
Автор tani4ka (mama na Boris)
Публикувано01.11.06 10:17  



Киселеца не го бланширам, защото е с много крехки листенца. Само го измивам, режа и го слагам в найлонова торбичка.
Лапада е с по-твърди листа и според мен трябва да се бланшира, за да омекне. Но тъй като на мен не ми харесва вкуса му - не готвя лапад и не замразявам.

Борис - 03.06.2004


Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* киселец и лапад / фризер Karinka   28.10.06 15:24
. * Re: киселец и лапад / фризер Ocoroвeц   28.10.06 16:37
. * Re: киселец и лапад / фризер Taня   28.10.06 17:01
. * Re: киселец и лапад / фризер damore   29.10.06 08:17
. * Re: киселец и лапад / фризер novak   31.10.06 14:31
. * Re: киселец и лапад / фризер tani4ka   01.11.06 10:17
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.