|
Тема |
Re: ЛУДА ПО ЗИМНИНАТА [re: Nia] |
|
Автор | Taня (Нерегистриран) | |
Публикувано | 27.09.06 14:55 |
|
|
Шоуото продължава, луд умора нема!Избери по-повехнали камби и да не са много едри.Когато са пренаторени ,като се откъснат не изкарват дълго и вместо да завяхнат/както е нормално/, започват да се скапват.Вместо да се скапят в кутията за зеленчуци, се скапват в бурканите.
ПЪЛНЕНИ КАМБИ
камби, зеле, моркови, целина/може и главата/, карфиол,сол ,оцет ,вода, мед,вишневи листа.Камбите ги изчиствам,подреждам в тивичката от печката и ги загрявам леко във фурната, колкото да си сменят цвета и да поомекнат. Нарязвам зелето на ситно,морковите и главата целина- рендосани,листата целина- нарязани.Измесвам добре зеленчуците и леко ги осолявам.Пълня камбите със сместа и подреждам в 3-литрови буркани.Сварявам марината от:2 части оцет,1 част вода,1 к.ч. сол,1к.ч. мед и още вряща я разливам по бурканите.Веднага затварям и обръщам с дъното на горе.Няколко дни въртя бурканите.Забравих нещо:СОЛТА Е МОРСКА!!!!
|
| |
|
|
|