|
Тема |
Re: Индийски рецепти... [re: abel] |
|
Автор |
abel (любопитна) |
|
Публикувано | 26.09.06 10:38 |
|
|
Привет,
в крайна сметка ги намерих тези подправки
А това Чатни/Чътни - е зелено, доста лютичко... Има познат за мен вкус на някои от подправките, но явно са доста и не мога да ги изолирам
Сервирали са ми го чисто или леко разредено с кисело мляко, много върви намазано на индийско хлебче...
В общи линии в софийските ресторанти го водят просто Чатни/Чътни, но е с леки разлики във вкуса. В ресторант Тадж Махал най-много ми допада - там е най-люто и неразредено.
Подходящо е и за месните и за оризовите ястия... поне според мен.
Приемам идеи - четох доста в нета, но все ми се струва, че рецептите не са съвсем каквото търся...
Поздрави
Редактирано от abel на 26.09.06 10:39.
|
| |
|
|
|