|
Тема |
Re: нЕма проблем [re: Karinka] |
|
Автор |
vyprosche () |
|
Публикувано | 19.09.06 16:28 |
|
|
Каринка,
авокадото се слага към различни видове зеленчукови салати. В Европата го прибавят към всяка салата. Зелена къдрева салата нарязана(сега е модерно да се къса), краставица,малко зелен лук, авокадо, синьо сирене на кубчета,зехтин,лимон. Или домати, краставици, няколко листа зелена салата, малко зелен лук, авокадо, зехтин, лимон, сирене на кубчета.
Авокадото когато се купува трябва да има много тъмен зелен цвят, даже да отива към виолетово. Като се натисне с пръсти не трябва да е много твърдо. Ако го купиш по-твърдо, като престои няколко дена доузрява. Както кивито . Срязва се на две по дължина, изхвърля се костилката и с помощта на супена лъжица се отделя вътрешната част от кората. Реже се кубчета и се прибавя към салатата.
|
| |
|
|
|