|
Тема |
Re: От сусамовия тахан та пак до хумуса [re: Bиkи] |
|
Автор | Питaщ (Нерегистриран) | |
Публикувано | 18.06.06 13:53 |
|
|
Зърната от които се прави хумуса в твоята рецепта ти ги наричаш нахут, а той си е чисто български продукт, нали? И май го наричат още леблебия като се опече, или греша? Тогава този нахут/леблебия би трябвало да го има почти във всеки магазин където продават боб, леща, сух грах и т.н., не само в арабските магазини, нали?
Да добавя нещо към твоята рецепта за подготвянето му. Вечер трябва да се поизплакне от праха и разните му клечки и после да се накисне с доста вода. И трябва да се вари поне 2 часа за да се смели по бързо с ножовете на кухненския робот. Ти пишеш че му белиш кожичките - колко време ти взима това на 1/2 кг?
|
| |
|
|
|