|
Тема |
Re: ЯЗЪК ЗА БАРУТА [re: MилkaЧoko] |
|
Автор |
Иp€тo (абе Ирето бе!) |
|
Публикувано | 25.04.06 17:07 |
|
|
Айде бе Чоко, къде се загуби! Знаех си че бъкаш от идеи, ама се стискаш да ги споделиш .
Яла съм такова чудо пълнено с чили кон карне. Безобразна вкусотия е!
Иначе по темата - естествено че може всичко да се сложи в гювечето сурово.
Нарязваш малко лук на дъното, чушчица, доматки (ама малко), гъбки, може и сиренце да натрошиш или парченца кашкавал и омешваш. Ако искаш да е с мръвки нарежи ги на кубчета и се приготви за по-дълго готвене. Ако може да се прежалиш за кайма, капни само по 1 лъжица олио, малко сол и пъхай във фурната.
Като се опече чукваш едно яйце и оставяш във фурната докато се запече.
Ако си избрала варианта с каймата - печеш по-малко, само до готовност на зеленчуците, омесваш каймата само с подправки - шарена сол, черен пипер и пльоскаш една плескавица, голяма колкото да покрие гювечето. Изчакваш да се запече и после чукваш яйцето.
Да ти е сладко!
"Life is like a box of chocolates, you never know what you're going to get"
|
| |
|
|
|