Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 06.07.25 
Клубове/ Хоби, Развлечения / Готварски рецепти Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема Re: Don't Overwork the dough ?!?! [re: anaili]
АвторEli (Нерегистриран) 
Публикувано14.12.05 15:52  



Отнася се за маслените теста. Те се месят на студено, кратко време и задължително почиват поне 1 час в хладилника. Пекат се в предварително загрята фурна. Като се меси по-дълго, тестото се стопля от ръцете и променя качествата си. Ако тестото е премесено, изделието става по-грубо и жилаво вместо да е крехко и сипкаво. Ако тестото не е починало и фурната не е била загрята, става клисаво.



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* Don't Overwork the dough ?!?! anaili   13.12.05 06:42
. * Re: Don't Overwork the dough ?!?! Eli   14.12.05 15:52
. * Re: Don't Overwork the dough ?!?! Жe   15.12.05 13:09
. * Re: Don't Overwork the dough ?!?! Eli   15.12.05 16:46
. * Re: Don't Overwork the dough ?!?! Жe   16.12.05 00:47
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.